Billiga kontantkort online

Kontantkort har blivit ett av telebolagens storsäljare, och de använder hela tiden pris och minuttaxa för att locka oss till olika bolag. För att hitta ett billigt kontantkort måste man i regel vara uppdaterad, eller

Kontantkort har blivit ett av telebolagens storsäljare, och de använder hela tiden pris och minuttaxa för att locka oss till olika bolag. För att hitta ett billigt kontantkort måste man i regel vara uppdaterad, eller hitta ett bolag som alltid är billigt om än inte billigast jämt. Ett bra sätt att hitta det billigaste kontantkortet är, som vanligt, att använda Internet eftersom man lätt kan hitta priser och villkor på alla kontantkort och olika mobilabonnemang online. Har man tur hittar man ett bra erbjudande på kontantkort och får ett ännu bättre pris, det gäller att ha lite tålamod.

Sajter med kontantkort

  • Kjell & Company – Hos Kjell & Co hittar man inte bara teknikprylar av allehanda slag utan de har även ett brett utbud av kontantkort från de flesta operatörer.
  • Hallon – Hallon är ett bra och billigt alternativ för kontantkort såväl som billiga abbonemang för både privatpersoner och företagare. Inga bindningstider gör att det är väl värt att prova på.
  • Telenor – Hos Telenor hittar man billiga kontantkort, telefonabonemang samt mobilt bredband till bra pris, men de erbjuder även olika TV- och streamingtjänster. Självklart finns även de senaste modellerna av mobiltelefoner hos Telenor.
  • Vimla – Hos Vimla hittar man främst abonemang på telefoni till låga priser. En stor fördel är deras flexibilitet och man kan enkelt ändra sitt abbonemang via webben eller deras app.
  • Telia – Även Telia har naturligtvis kontantkort till bra pris. De säljer även mobiltelefoner, TV-tjänster, bredband och fast telefoni för både privatpersoner och företag.
  • Comviq – Sist men inte minst har vi Comviq som likt de övriga sajterna på listan har kontantkort, abonemang, mobiler och bredband.

Billiga mobiltelefoner

Ibland kan man hitta bra priser på mobiltelefoner, operatörslåsta eller utan lås tillsammans med kontantkort. Men det förutsätter att man behöver en ny mobil, annars blir det onödigt dyrt. Inte sällan skiljer sig minutkostnaden mellan fasta telefoner, mobiler i samma nät och mobiler i andra nät. Beroende på vem man ringer till och hur mycket tid man spenderar vid telefonen kan olika operatörer vara det lämpligaste valet. Att ta sig en funderare kan nog vara på sin plats innan man väljer kontantkort. Framförallt utlandssamtal kan skilja mycket i pris, och som alltid finns då mycket pengar att spara. Detsamma gäller surf; för de som endast ringer har vissa operatörer billgare erbjudanden än andra, och det omvända är också sant. Surfar man mycket och till exempel streamar mycket film och serier är priset på surf viktigare än något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.