Navigation


Billiga linser online

Något som de flesta som använder linser har hört talas om är att det finns ett otal sajter som säljer linser online. Hur skall man då veta vilken av alla sidor på nätet man skall köpa sina linser ifrån?

Naturligtvis är priset en viktig del i varje köpbeslut, men man skall även vara noggrann med att kontrollera ett par andra saker. Leveranstid är en viktig sak, likaså hur de hanterar bytesrätt. Att läsa igenom deras villkor är en god idé

Lensway är den absolut största sajten i Sverige, den som alla andra konkurrerar med. Även Yourlenses har ett bra utbud och låga priser. Kikar man på dessa sidor kan man vara säker på att man gör en god affär, även om det finns massor av andra sidor som säljer billiga linser.

Vissa söker sig till utländska sajter för att köpa linser, eftersom det ibland går att hitta vissa linser ännu billigare så. Nackdelen är att man sällan har samma kontroll över vare sig sidan eller produkterna de säljer. Men hittar man en sida som säljer samma märken som Svenska men builligare, ja då kan man ju slå till. Skall man beställa från sidor man inte känner till bör man ta en liten order till en början för att se att det är seriöst och bra.

Bortsett från vanliga endagslinser och annat så kan man även hitta billiga färgade linser online, med eller utan styrka. Ett par coola svarta linser kanske kan vara en (o)trevlig överrasking för någon du känner?


Hitta rätt

Billigast online