Navigation


Billiga böcker online

>Böcker är ett typexempel på varor som ofta är billigare online, speciellt om man letar efter facklitteratur eller utländska böcker. Värt att tänka på är fraktkostnaden. Springer den iväg kan man förlora allt man trodde att man tjänade. Många sajter har gratis frakt om man köper över ett visst belopp, försök att utnyttja det. Att bara köpa EN bok online är ofta en kostsam historia, bättre då att köpa fler böcker vid samma tillfälle.

Det finns massor av sajter som säljer böcker på nätet; allt från de som uteslutande säljer alla sorters böcker, till de sajter som säljer böcker relaterade till just deras branch. Det kan vara värt att jämföra ett par olika sajters priser, eftersom det kan skilja ganska mycket på olika böcker på nätet. Har man tur kan man även hitta begagnade böcker på nätet och spara ännu mer pengar, men även om man inte köper begagnade böcker tenderar priserna på nätet att vara mycket lägre än i butik. Hittar man rätt sajt kan man tjäna många hundralappar på att köpa böcker på internet. Här listar vi några av de bokbutikerna som finns på Internet:

Barnens Klassiker: Emil eller Pippi bok + Pippi PC-spel 29:-

Barnens Bokklubb: Två barnböcker plus premie - endast 29kr !

Bokshopen.se: Böcker för din privatekonomi

Bonnier Tidsskrifter: Vi föräldrar - otroligt erbjudande!

Lyssnarklubben.se: Fantastisk chans - ljudbok+premie 1kr

MånadensBok: Bokfest - 1 kr!

Spänningszonen.se: Rysligt spännande böcker - 1kr/st!

Stora Romanklubben: Nu endast 1 kr för din favoritroman!

Adlibris: Välkommen att handla böcker billigt hos AdLibris

Bokus: Köp dina språkböcker hos Bokus!

En annan trevlig sak med att köpa billiga böcker online är utbudet. CD böcker, MP3 böcker, ljudböcker eller vanliga, det finns i princip alltid allting man kan tänkas vilja ha. Kan man tänka sig att läsa engelska bövker har man det ännu lättare, det finns massor av sajter som säljer engelska böcker på nätet.