Billig barnvagn online

av | augusti 16, 2019

När man blir förälder är det i regel ett helt koppel av saker man måste inhandla vilket kan bli en dyr historia. Om man har lite framförhållning kan man dock hitta ett par av de dyra sakerna på nätet och därmed köpa dem lite billigare.

Billigare barnvagn online

Barnvagnar hör till en av de dyraste posterna nyblivna föräldrar skall köpa, så att hitta billiga barnvagnar online torde vara en ordentlig besparing. Naturligtvis finns det många sätt att hitta en billig barnvagn – man får fundera på vad som känns bäst. Ett par sajter som har både låga priser och bra utbud är: Babyland, som är bland de större aktörerna, Elodie Details som bland annat har moderna sittvagnar av hög kvalitet eller Baby V som har ett väldigt stort utbud av billiga barnvagnar.

Billig barnvagn från nätet

Det kanske enklaste och säkraste sättet att köpa en billigare barnvagn är att vända sig till någon (svensk) återförsäljare på nätet. Man kanske inte sparar lika mycket pengar som i alternativen nedan, men i gengäld slipper man en hel del potentiella bekymmer. Ofta kan man spara ett par hundralappar – eller tusenlappar om man har tur – på att köpa sin barnvagn online, det beror naturligtvis på modell. Vissa barnvagnar är väldigt dyra, andra lite billigare.

Billig barnvagn online

Importera en billig barnvagn

Att importera sin barnvagn har många fördelar, men man får vara lite försiktig samt ha ordentlig framförhålling. Det är ju naturligtvis väldigt viktigt att barnvagnen (och alla tillbehör) har kommit fram innan bebisen är född. Annars riskerar man att få stressköpa en annan barnvagn om man vill ut och promenera.

Begagnad barnvagn

Att köpa en begagnad barnvagn känns lockande för vissa, men helt fel för andra. Hur man än ställer sig till detta bör man aldrig köpa en begagnad barnvagn osedd, då riskerar man att få en nerkräkt, urtvättad gammal 70-tals vagn när man trodde att man skulle få en fräsch Urban jungle-vagn utan kräks och annat gojs. Se till att kontrollera noggrannt innan köpet, annars blir det lätt fel. Viktigt är att det inte är några stora fel på den, eftersom det kan vara farligt för de små liven om den fälls ihop utan förvarning. Blocket och Tradera är de sedvanliga tipsen för att köpa begagnat.

En billig barnvagn till denna sötnos?

Fler billiga bebisprodukter

Det finns fler sätt att hitta en billig barnvagn, men dessa är enkla och kan spara en hel del pengar som då kan läggas på annat. Nyblivna föräldrar har ofta en hel del nytillkomna utgifter och där man kan hitta billigare alternativ är det tacksamt. Bara blöjor kostar en förmögenhet, men våra spartips kring dem kanske kan spara lite även på blöjorna. Samma gäller bebiskläder. Bebisar växer ur kläderna om man släpper dem med blicken, så att hitta billiga barnkläder är nästan ett måste.