Billigt LEGO online

av | september 12, 2019

Hitta billigt LEGO på nätet

Lego är en av världens mest populära leksaker och har funnits hur länge som helst. Genidraget ligger i att allt passar ihop och kan byggas ut i oändlighet, och det har gett det danska företaget och varumärket LEGO en marknadsledande position.

Även om LEGO vanligtvis inte är en av de billigare leksakerna som finns att köpa så går det att hitta bra priser här och där. Ett par av dessa sajter hittar ni här:

Prenumeration ger billigt LEGO

Det roligaste och faktiskt billigaste LEGO:t hittar man hos Lekogram där man kan prenumerera på LEGO som då dimper ner i brevlådan en gång i månaden. Det finns ett antal olika abonnemang att välja på, både vad gäller storleken men även temat på boxen. Det är en väldigt bra julklapp eller födelsedagspresent, en julklapp som räcker hela vägen fram till julen därpå. Det blir billigt LEGO om man ser till hur mycket det är, men det är ändå en stor present. Det är på många sätt lite som de populära adventskalendrarna med leksaker bakom luckorna som föräldrar ofta köper till sina barn. Skillnaden är att detta blir till julklappar året runt. Som en mjukstart och uppvärmning inför leksakernas gladaste dag: Julafton.

Billigt LEGO på vanligt vis

Stor&Liten är ett annat alternativ där man kan hitta billigt LEGO, men här paketerat på ett mer traditionellt vis. Utbudet varierar, och det är inte sällan man kan hitta LEGO på kampanj till ett lägre pris än vanligt. Det gäller inte bara LEGO, det finns ett brett utbud av billiga leksaker av olika sort. Det är allt från babyleksaker till dockor eller radiostyrda leksaker och elsparkcyklar de lite äldre. Det finns även ett hyfsat sortiment av maskeradkläder även om det finns andra sajter som är mer specialiserade på maskerad och utklädning. 

Billigt LEGO: Finns det?

Begagnat LEGO billigast av allt

LEGO finns ofta att hitta på Blocket, Tradera eller liknande. Som så ofta är att köpa begagnat det absolut billigaste alternativet, men det passar inte alla. När man köper begagnat – oavsett om det är leksaker eller annat – skall man se till att ta reda på varans skick. Det är inte kul att få hem en kartong med förstörda LEGO-bitar två dagar innan jul, då är det bättre att ta reda på så mycket information som möjligt innan man köper något. Fördelen med att köpa begagnat LEGO är att det ofta är i stora mängder och därmed otroligt billigt i jämförelse med att köpa nytt.

Många val på nätet

Det finns alltså ett par olika sajter att besöka, och de har lite olika sätt att sälja eller paketera sitt LEGO. Vilket som passar bäst är olika, likaså om begagnat är intressant eller ej. Vad man än väljer av ovanstående tips så kan man vara ganska säker på att man har köpt LEGO till ett bra pris.

Lego kan vara billigt - andra leksaker billigare

Ännu billigare leksaker

LEGO är trots allt ett varumärke som kan ha högre priser än konkurrenter just för att det är såpass välkänt. Det är inte olikt kläder där till synes jämförbara produkter kan skilja massor i pris beroende på att den ena faller inom vad som kallas “märkeskläder”. Så om just priset är det viktigaste kanske det finns andra, billigare leksaker som passar bättre. Som väntat finns det tips kring även det på Billigt Online, och de hittas här.