Billiga linser online

Billiga linser online

Köp billiga linser på nätet

Något som de flesta som använder linser har hört talas om är att det finns ett otal sajter som säljer linser online. Hur skall man då veta vilken av alla sidor på nätet man skall köpa sina linser ifrån? Man kan gå via något av alla onlineapotek som Apotek 365, Lloyds Apotek eller Apoteket Hjärtat eller så handlar man via någon av de mer specialiserade sajterna online. Använder man glasögon finns även det att hitta ganska mycket billigare på nätet.

Pris, fraktkostnad och villkor

Naturligtvis är priset en viktig del i varje köpbeslut, men man skall även vara noggrann med att kontrollera ett par andra saker. Leveranstid är en viktig sak, likaså hur de hanterar bytesrätt. Att läsa igenom deras villkor är alltså en god idé.

Lensway är den absolut största sajten i Sverige, den som alla andra konkurrerar med. Även Yourlenses har ett bra utbud och låga priser. Kikar man på dessa sidor kan man vara säker på att man gör en god affär, även om det finns massor av andra sidor som säljer billiga linser.

Linser för maskerad

Bortsett från vanliga endagslinser och annat så kan man även hitta billiga färgade linser online, med eller utan styrka. Oavsett om man vill alternera sin naturliga ögonfärg eller skall på maskerad finns en mängd färgade och mönstrade linser att köpa på nätet, exempelvis hos Partykungen. Ett par coola svarta linser kanske kan vara en (o)trevlig överrasking för någon du känner?

Billiga färgade linser

Linser från utlandet

Vissa söker sig till utländska sajter för att köpa linser, eftersom det ibland går att hitta vissa linser ännu billigare på det viset. Nackdelen är att man inte alltid har samma kontroll över vare sig sajten eller produkterna de säljer. Men hittar man en sida som säljer samma märken av linser som de Svenska sajtern till ett lägre pris, ja då kan man ju slå till. Beställer man istället från sajter man inte tidigare handlat ifrån, eller varumärken man inte känner till bör man inte köpa för mycket på en gång. Smartare är att ta lägga en liten order till en början för att se att det är seriöst och bra. Trivs man med linserna kan man med fördel beställa fler nästa gång och gången efter det.