Billiga staket online

Billiga staket online

När vår och sommar kommer är det mycket att orda i trädgårdar och på balkonger. Något de flesta drar sig för att lägga pengar på är staketet som omgärdar trädgården, men det är ett ganska billigt sätt att piffa upp tomten och rama in huset på ett trevligt sätt. Om man inte tillhör de händiga så finns det ganska billiga alternativ att köpa färdigt, men har man tid och lust kan man med fördel bygga ihop ett eget staket. Det är ett utomordentligt och billigt sätt att skaffa ett nytt staket. Men saknar man tiden eller möjligheten att bygga själv, finns det tack och lov billiga staket att köpa på de flesta byggvaruhus. Beijer Bygg är ett bra exempel. 

Billigast staket

Absolut billigast staket får man som sagt om man bygger det själv och köper billigt virke via någon av de större byggvaruhusen, men det är i regel inte så värst mycket billigare än att köpa ett färdigt staket och bygga ihop det själv. Är man inte intresserad att bygga alls kan man få billig hjälp via annonser i tidningen, blocket eller till och med via bygghandeln man köper materialet till staketet ifrån. Många byggvaruhus erbjuder tämligen billig arbetskraft och montering av diverse saker. Ibland är det ett krav att man har köpt materialet i samma bygghandel, men det varierar. Annars finns DoRunner som är en otroligt smidig tjänst när man behöver hjälp av hantverkare. 

Billiga staket online

Andra billiga sätt att fixa staketet

Nöden har ingen lag, och nog kan man tycka att ett staket faller inom ramen för “nöd”? Då finns bara en sak att göra; ner till bolaget och köp ett par plattor öl och sedan ringer du dina vänner och bekanta. Varför inte bjuda in grannarna när du ändå är i gasen? Det är ett synnerligen billigt sätt att få hjälp med både staket och annat. Har man gott om händiga vänner är det faktiskt ett av de billigare visen att få hjälp med det mesta inom bygg och snickerier. Detsamma gäller om man får strul med mobil, dator eller surfplatta – tekniska vänner skall man vårda ömt.