Billiga USB online

av | december 19, 2018

Var hittar man billigast USB-minnen?

Billiga USB-minnen går att hitta online, precis på samma sätt som med datorer. Det finns mängder av datatillbehör billigt online, exempelvis dessa USB minnen, skrivare och bläckpatroner. I princip kan man hitta vad man än söker i dataväg billigare på nätet, men vissa sajter är billigare än andra. Det gäller inte minst bärbara datorer som blivit billigare och billigare med åren, de bästa priserna hittar man som alltid på nätet.

Butiker med billiga USB

Det finns många olika sajter som säljer datorer och tillbehör varav vissa är mer specialiserade än andra. Kjell & Company är en bra start, vilket även Webhallen är. Skall man ha ett USB minne så finner man snabbt att utbudet av USB är gigantiskt, men det är inte säkert att det billigaste minnet är det mest prisvärda. Söker man fler sajter att leta USB på så är NetonNet.se ett tredje alternativ med bra priser.

USB-minne från SanDisc

Välj rätt storlek på USB-minnet

Beroende på vad man skall använda USB minnet till har man olika behov. Ett litet USB kan vara i princip hur billigt som helst, men vill man ha mest lagringsutrymme per krona får man köpa ett USB med bättre kapacitet. Skall man bara kopiera dokument från en dator till en annan kanske ett litet minne räcker gott, men skall man flytta större media bör man leta upp ett större USB. Det kan ibland vara billigare att köpa två mindre, det är konstig prisstegring på de större minnena.

USB-minnen av dålig kvalitet

Det är inte sällsynt att mindre USB-minnen delas ut som reklam vid olika event, mässor eller som en present till anställda eller kunder. På liknande vis finns minnen att köpa ganska billigt på vissa kiosker och bensinmackar. Ofta är det sämre kvalitet på dem än på de lite dyrare och bättre märken på USB som finns på marknaden. Så för viktiga dokument eller bilder skall man nog välja ett kändare märke.