Billiga cyklar online

av | augusti 11, 2019

Cyklar är lätt att hitta billigare på nätet

På vårkanten blir det rusch till cykelaffärerna eftersom alla vill ha en ny cykel till vår och sommar. Ofta tar de billigaste modellerna slut och man tvingas köpa en cykel i en helt annan prisklass än tänkt. Dock så finns det hjälp att få – online.

MTB, cykelsport och specialbutiker

Vissa cyklar är väldigt avancerade och med det ofta kostsamma, även på webben. Det gäller inte minst mountainbikes som ofta kostar en hel del. För de av er som sysslar med MTB eller mountainbiking finns sätt att hitta både cykelutrustming och en mountainbike billigt online, både nya och begagnade. Två webbshoppar med bra utbud som säljer billiga cyklar är Cykloteket.se och Cykelkraft.se

Svart herrcykel.

Hjälp finns alltid på nätet – Likaså billiga cyklar

Det finns många andra bra sidor som säljer en mängd sportartiklar, inklusive cyklar. Andra sportartiklar som skidutrustning, golfbollar eller golfklubbor är också lätt att hitta online. Kanske är just billiga golfbollar lättast av allt, åtminstone är de lättare att hitta billigt än cyklar, men det finns även en hel del olika cykelmodeller att hitta på nätet. Sedan kostar en cykel betydligt mer än golfbollar, det gör att det finns mycket att spara om man hittar sin cykel till det bästa priset.

Nedsidan med att köpa sin cykel online

Nackdelen med att köpa en cykel online är att man inte kan prova cykeln eller ens se den i verkligheten. Fördelen är att det blir betydligt billigare när man köper sin cykel online än i en vanlig cykelaffär.

Samma som elcyklar

På samma vis som med elcyklar finns det alltså en hel del att spara genom att köpa sin cykel online. Både eftersom utbudet av billigare cyklar är mycket bredare än i butikerna, men även för att marginalerna kan vara lägre utan butikshyra och annat. Här blir förstås förhållandet omvänt och det är på elcyklar de största besparingarna kan göras.

Se över din hemförsäkring

När man köper mer kostsamma produkter som cyklar, tavlor eller finare smycken bör man se över sina försäkringar i allmänhet och sin hemförsäkring i synnerhet. Om något sker är det mycket olyckligt om det visar sig att man utan vetskap varit oförsäkrad och därför inte får någon ersättning alls.