Billiga elcyklar

av | maj 13, 2019

Kan man hitta billiga elcyklar online?

Snabba svaret? Ja det kan man! Och det finns en lika kvick lösning? Kika på Elcykelvaruhuset.se som påpassligt nog säljer just Elcyklar, och till ett bra pris dessutom. En annan sajt som säljer både vanliga elcyklar och elmountainbikes är Söderströms, som har Husqvarnas elcyklar främst.

En elcykel billigt

Importera elcykel

En del väljer att köpa en elcykel från utlandet och främst då Kina och Ali Express. De har ett större utbud av andra elfordon, som sparkcyklar och mopeder, men det finns även billiga elcyklar att köpa. De kostar mindre än om man köper en i Sverige, men man får vara beredd på att kvaliteten kan vara därefter.

Andra elfordon

Eldrivna fordon har vuxit snabbt i popularitet, med cyklar, mopeder och de elsparkcyklar som finns att hyra via en app i t.ex. Stockholm. Bilar som helt eller delvis drivs med el har länge varit ett faktum, men nu börjar de mindre fordonen att bli vanliga de med. Tänk bara på att man inte hörs på samma vis med eldrivna fordon som med traditionella bensindrivna och man får vara uppmärksam på medtrafikanterna.

Är en elcykel en moped?

Nej. En Elcykel är ingen moped, men det finns eldrivna mopeder också. Men en Elcykel hjälper du på traven med gammal hederlig muskelkraft, en moppe är bara att sitta ner och köra. Men noll motion, och jobbigt om batteriet tar slut. En elcykel är på många vis en perfekt kombination av just en cykel och en moped. Du får din dagliga dos motion, men du kan om så önskas ta det ganska lugnt och inte komma helt svettig till jobbet. Ta i lite extra på hemvägen och kanske fylla på med lite kosttillskott efter träningen? Bäst är om du dricker en proteinshake eller tar en proteinbar så att musklerna får lite hjälp att byggas på. Att bara få i sig kolhydrater är inte nog, det krävs proteiner för att koppen skall orka med, men du har då kanske redan köpt en billig elcykel.