Billiga fälgar online

av | september 4, 2019

Billigast fälgar på nätet

Det är få biltillbehör som gör större skillnad på helhetsintrycket än snygga fälgar. Billiga kan de vara, så länge de är bättre än originalfälgarna eller de fälgar man skall byta ut. Kanske tillhör du de av oss som ledsnat på hur tråkig bilen blir när sommardäcken med sina fälgar byts mot vinterdäck som nästan alltid är det billigaste som går att köpa. Ett par billiga navkapslar förbättrar de tråkigaste av fälgar, och det är ett billigt men bra alternativ. Men det är ändå inget som man kan jämföra med att köpa nya fälgar, och det behöver inte bli alls så kostsamt som man lätt befarar. Två sajter som vi gärna tipsar er om är Skruvat.se och Bythjul.com som bägge säljer hyfsat billiga fälgar. Svenska Gummihuset är en sajt vars pris och utbud gör det obligatoriskt att nämna när man talar om billiga fälgar och hjul. Det finns massor att välja på, så är det billigast du är ute efter så är det lätt gjort. Men man behöver inte gå upp så mycket i pris alls för att få ett par helt andra fälgar, det blir en jätteskillnad på någon hundralapp eller ett par.

Antagligen inte så billiga fälgar. Men färgglada.
Rainbow Dash bytte fälgar nyligen

Snygga fälgar med ett par klick

Det går alltså att hitta riktigt snygga men billiga fälgar online,  nätet har numera sajter med i princip allt till bilen. Fälgar, däck och reservdelar är bara ett par musklick bort. Utbudet växer, och det blir fler och fler företag inom alla områden kring bil & mc. Det har länge varit naturligt att söka information och priser kring försäkringar och även billån via nätet. Att även fysiska produkter nu säljs av fler och fler bådar gott för de av oss som jagar lägsta pris även vad gäller bilen.

Utbudet av billiga fälgar växer

En till stor fördel med att köpa sina fälgar online, utöver billiga priser, det är utbudet. Det finns en fantastisk mängd fälgar att bläddra bland, allt från billigaste billigt till det lyxigaste av lyx. Det är även otroligt mycket lättare att få överblick i det myller av förkromade fälgar som finns när man har det på nätet med lättillgängliga bilder. Om man jämför med förr, och kataloger i bästa fall, så finns smartare sätt att bara få upp de fälgar som passar pris, smak och helst bilen också. Där får man nog hävda att hur billiga fälgar du än hittar så är det inte en god affär ändå, om de sedan inte kan användas. 

Registreringsnummer och nätet

Det är såklart en ickefråga, det har sajterna som säljer bildelar och tillbehör stenkoll på. Att man kan skicka tillbaka dem om något blir fel är dock alltid skönt att veta, men sällsynt att behöva använda. Det är ofta bara att skriva in sitt registreringsnummer så är det bara däck och fälgar som passar just din bil som listas.