Billiga husbilslån med låg ränta

av | mars 23, 2019

Hur har alla råd med husbil?

En del tycker det är det bästa som finns: Husbilar och att tillbringa somrarna på campingplatser runtom, andra har gjort samma val för att det är ett hyfsat billigt sätt att fira semester. Vi som inte har husbilar, vi har istället bländats av både chaufförernas billigt blekta tänder och de förvånansvärt starka strålkastare som varje husbil verkar vara utrustade med. Eller så finns det “ett par” som man lånar tills man bländat tillräckligt många mottrafikanter: då går turen över till nästa äldre par i matchande märkeskläder (OKQ8-gymnastikdräkter dvs) som tar över den stafettpinne som föregående husbil då lånar vidare. Men frågar ni er: “Hur har de råd med dessa vräkiga husbilar?” Svaret är lika enkelt som att köra husbil; man tar ett…

Köp husbil med hjälp av ett billigt husbilslån

Billigt husbilslån online

Ja, svårare var alltså inte detta mysterium. De lånar pengar för att köpa sina husbilar, det är förklaringen. Varför? Det är ganska billigt med ett husbilslån, och köper man en begagnad husbil (KVD har exempelvis auktioner på husbilar) så är det inte bara billigare, utan värdeminskningen blir en mycket lägre. Då är ett husbilslån överkomligt, och har man utrymme kan man sänka räntan ännu ett snäpp genom att lägga lånet på bostaden istället för att ta ett specifikt husbilslån. Vad man har för belåningsgrad och värdet på den fastighet man belånar är naturligtvis det som avgör vilken ränta och vilka övriga lånevillkor man till sist lyckas förhandla fram.

Var hittar man billigast husbilslån?

Gör man det lätt för sig låter man Lendo eller Zmarta hitta det billigaste husbilslånet bland alla olika långivare, och Zmarta kan även hjälpa till att hitta en billig försäkring samtidigt som lånet. Tillhör man dem som vill kolla upp lån och annat själv, då är Santander Bank en bra start. De erbjuder billiga lån för exempelvis husbil och har även en erkänt god service.