Billiga cigaretter

av | augusti 28, 2019

Finns det billiga cigaretter på nätet?

Om man nu måste vara rökare finns det få argument för att betala dessa oerhört höga priser som staten och handlarna tar för ett paket cigaretter idag. Vill man dessutom slippa köpa smuggelcigaretter finns det få alternativ, då får man handla på internet. Det finns bättre saker att köpa än cigaretter, ett par goda exempel är alla typer av träningsmaskiner, tandblekning eller kosttillskott för att motverka rökandets skador.

Är billiga cigaretter ens lagligt?

Det finns ett digert regelverk kring cigaretter så vad som är lagligt är inte sällan från fall till fall. En långtradare full med billiga cigarettlimpor från ett okänt land är svårt att prata sig ur, medan en cigarett bakom örat främst kräver svar om Rockabillykulturen som nog får anses vara den enda giltiga orsaken till en cigarett som accessoar. 

Cigarett bakom örat

Var köper man billiga cigaretter då?

För att hitta billigare cigaretter får man söka runt en stund, framförallt för att hitta en seriös aktör. Eftersom efterfrågan på cigaretter är så stor samtidigt som efterfrågan regleras med lagstiftning etc. så har ett antal aktörer dykt upp på internet. Inte alla av dessa är seriösa, så man får vara noggrann med att välja cigarettshop.

Får man de cigaretterna man betalat för?

Ofta kan det dock vara svårt att veta innan om en aktör är seriös eller ej, men så länge man inte köper för mycket första gången så riskerar man inte att förlora så mycket pengar om man hittat fel. När man har hittat en seriös sajt som säljer billiga cigaretter, då först kan man våga sig på en stor leverans. Det kan dock vara värt att kontrollera lagar och regler innan man gör en stor beställning, så att cigaretterna inte slutar i tullens händer. Ett visst mått av sunt förnuft bör appliceras, även om valet att vara rökare talar för att det inte med nödvändighet är något som ens finns på plats. Sedan länge vet ni att en domän inte kostar mycket alls, så ett bra namn på en sajt är lätt ordnat. Men har tobakssajten ett namn i stil med buy-the-cheapest-cigarettes-in-the-world och sedan .biz som för att förtydliga, då är det en sajt du bör avhålla dig ifrån. Det och rökning är ett tips.