Billiga linser online

av | december 26, 2018

Var man hittar de billigaste linserna på nätet

Något som de flesta som använder linser har hört talas om är att det finns ett otal sajter som säljer linser online. Hur skall man då veta vilken av alla sidor på nätet man skall köpa sina linser ifrån?
Naturligtvis är priset en viktig del i varje köpbeslut, det vet vi. Men man skall även vara noggrann med att kontrollera ett par andra saker. Leveranstid är en viktig sak, likaså hur de hanterar bytesrätt. Att läsa igenom deras villkor är en god idé. Det gäller oavsett vad man handlar online.
Lensnow är ett av de bättre online-alternativen i Sverige: smidig sajt, billiga linser och snabba leveranser. Även Lensia har ett bra utbud och låga priser. Kikar man på dessa sidor kan man vara säker på att man gör en god affär, även om det finns massor av andra sidor som säljer billiga linser.

Är det billigare med linser på utländska sajter?

Vissa söker sig till utländska sajter för att köpa linser, eftersom det ibland går att hitta vissa linser ännu billigare så. Nackdelen är att man sällan har samma kontroll över vare sig sidan eller produkterna de säljer. Men hittar man en sida som säljer samma märken som Svenska men billigare, ja då kan man ju slå till. Skall man beställa från sidor man inte känner till bör man ta en liten order till en början för att se att det är seriöst och bra.
Bortsett från vanliga endagslinser och annat så kan man även hitta billiga färgade linser online, med eller utan styrka. Ett par coola svarta linser kanske kan vara en (o)trevlig överrasking för någon du känner?

Färgade linser

Det måste naturligtvis inte vara svarta linser. Det kan lika gärna vara de här sötnosarna. Detta är mysigt nog för de flesta.

Inte läskiga, men färgade linser – även utan styrka

Vill man hitta ett par läskiga linser billigt,snarare än traditionella, så finns förvisso inte det på vare sig Lensnow eller Lensia. Men de har färgade linser för att variera eller försrärka sin naturliga färg. Dessa finns i regel även utan styrka. De har lite olika effekt beroende på märke. Linserna antingen förstärker din naturliga ögonfärg, eller så byter de helt enkelt ögonfärg totalt. På Lensia har de en rolig widget där man kan se hur man skulle se ut med en annan färg på ögonen. Det blir stor skillnad.