Billig mat online

av | januari 1, 2019

Nu för tiden när de flesta lever i ett allt för högt tempo, försöker många handla sin mat online för att spara både tid och pengar. Bor man i en större stad har man nästan alltid möjlighet att handla mat online, i regel lite billigare än i mataffären. Bor man i en liten stad eller på landsbygden är utbudet något begränsat, men ofta finns möjlighet att beställa mat av ett par sajter om inte annat.

Gratis hemkörning av maten

De flesta matbutiker som säljer mat online har gratis hemkörning, medan ett fåtal tar betalt för detsamma. I undantagsfall kan man dessutom beställa maten online, få den packad i kassar och sedan själv åka och hämta den i butik. Enklare än att vandra omkring bland all mat och leta, men inte lika smidigt som med hemkörning. Fördelen är att man inte måste passa en exakt tid på samma vis.

Bara billig mat online

Restaurangmat online

Det finns även många restauranger som erbjuder onlinebeställningar, med eller utan hemkörning. Beroende på var man bor så är det mer eller mindre lätt att hitta en sådan restaurang, men har man tur så bor man i rätt stad.

billig pizza

Var finns den billigaste maten?

Den absolut billigaste maten online, den hittar man på Matsmart. Det passar inte alla, det är et annorlunda koncept. De säljer varor med kort livslängd, och i vissa fall mat med utgåpngsdatum passerat. Otroligt billig mat, och det är om inget annat ett bra sätt att spara mycket på de produkter man vet att man hinner äta upp innan de blir dåliga. Diskmedel blir sällan dåligt, och diskmaskiner är tåliga nog att klara en vecka gamla diskmedelstabletter. Detsamma gäller naturligtvis dig med vad gäller sånt du använder i dusch eller badkar: shampo, balsam och tvål är ofta långlivade.

Mer billig mat på nätet

Var man hittar den billigaste maten är mycket beroende av hur man handlar, och vad. Ett par matbutiker som har ett bra utbud och låga priser är:

COOP – Det är alltid billigt på COOP, online och i butik.

Mat.se håller också hög klass och låga priser. Ibland är de billigast, det är olika beroende på produkt.