Billig webhosting eller webbhotell (naturligtvis) online

av | maj 28, 2019

Billiga webbhotell

Ja! Som sagt är det tämligen naturligt att dessa finns att finna online. Var annars skulle man ha webhosting än just på nätet? Intranät, visst men då lär det vara hostig på samma intranet, inte sant? Dit når inte vår täckning än så länge, men vi jobbar medel till låg fart med att läsa den biten. Tills vidare kan vi erbjuda webbhotell på nätet, alltså på Internet. Dvs online. Billigt är det också, wow och som vanligt alltså.

Vår rekommendation för billigt och bra webbhotell

Vi rekommenderar antingen stablehost.se eller Hostgator som förstaval. Speciellt om du skall ha en .com-domän.

image 8981241 11809924 - Billig webhosting eller webbhotell (naturligtvis) online

Billigast eller bäst webbhotell?

Varför välja? Det finns de som är ruskigt billiga och toppenfenomenala. Japp, som vargen sa….igen. Men vilket av alla hotell skall man välja för sin sajt? Det finns oändligt många att välja mellan, och det är erbjudanden som gör att det varierar lite från dag till dag vad som är absolut billigast. Men en sak kan man vara säker på, det är att via Hostgator får man bra, stabil och inte minst billig web hosting utan snack. Varje dag, hela tiden. Skall man sätta upp en sajt med .com-domän så är det i särklass det lättaste och kanske billigaste alternativet som finns. Loopia är otroligt stabila, och de har ofta kampanjer på både webbhotell och domäner, men i regel gäller det inte .com, utan .se och/eller .nu. Även mer oväntade tld’s (top level domains dvs.) som .site, .tech och annat kan vara billigt hos Loopia, men det finns fler aktörer på den svenska marknaden man bör kika på innan man bestämmer sig. Ett alternativ som ofta är väldigt billigt MissHosting som passar utmärkt för alla domäner, oavsett vad man har tänkt sig för site.

Gratis webbhotell då?

De erbjuder även gratis webbhotell om det är vad man söker, det hittar man här. Det är en kanonstart om man är osäker, men vi rekommenderar att man väljer ett annat alternativ – det är inte många kronor per månad man betalar hos vare sig dem eller Loopia. Så att välja gratis web hosting är nästan bara tokigt i längden. Men för den osäkre kan det vara en bra start.

Fler billiga webbhotell

Fler bra och prisvärda webbhotell listar vi i botten av detta inlägg. Samtliga har låga priser i förhållande till kvalitet. Skall man endast ha en sajt så är det inte sällan just registrering av domänen som är den stora kostnaden. Det betyder inte mer än 100-150:-, så det är inga stora belopp där heller. Men som sagt; det är näst intill alltid någon kampanj på någon av de svenska webbhotellen, och är det inte akut just nu, idag – då kan man vänta en vecka och kika igen. Om man vill spara så mycket det går. Eller – det kan nämnas – om man har tänkt att registrera ett flertal domäner samtidigt så är det en bra slant man sparar på att vänta på billigare domäner. Men…..titta även på vad det kostar årligen, inte bara på själva registreringen. Det gäller både domäner och webbhotell. Ofta kan det vara lockpriser, men igen; det är sällan stora summor man sparar oavsett vilken web host man väljer.