Billiga domäner

av | januari 2, 2019

Billiga domäner är lätt att hitta online, eller de finns BARA att hitta just online. Beroende på vilken TLD man söker är olika aktörer billigare än andra, men skall man ha en .se domän är Loopia ett väldigt bra alternativ. De har billiga domäner, webhosting och mycket extratjänster till en billig peng. Ett annat mycket prisvärt alternativ är Miss Hosting som har en herrans massa TLD’s att välja mellan. Både Loopia och Miss Hosting har ofta kampanjer på .se och annat.

.COM eller .SE? Vad skall man välja.


Söker man .com domäner är Loopia förvisso ett prisvärt alternativ, men det finns kanske billigare domäner på utländska sajter. Fördelen med Loopia – eller någon annan svensk, seriös aktör – är tryggheten. Sedan är det teknikaliteter som vilken markad man riktar sig mot, GeoTargeting som det så fint heter. Miss Hosting har billiga domäner OCH de erbjuder bra och billig hosting med serverhallar på många olika platser i världen. Man hittar garanterat rätt hosting – billigt förstås!

Billiga domäner på utländska sajter

Det finns som nämnt billiga domäner på utländska sidor, och för vissa är det kanske ett ännu bättre alternativ än de svenska sidorna. Ett par sajter som där man kan registrera domäner billigt är: