Billiga loggor

av | januari 23, 2019

Köp billiga loggor online

Alla företag, stora som små, behöver en snygg logga eller logotype som det heter på “riktigt”. Där många använder sig av reklambyråer eller andra dyra alternativ så finns det billiga loggor online. Lättillgängligt och med många olika val av designer. Man tänker lätt på de logotype-generatorer som finns lite här och där, men det kräver tid och någon form av kunskap eller känsla för design. Men, på Fiverr.com, kan man hur enkelt som helst köpa en professionellt designad logga för så lite som $5. För en mindre sajt, eller ett litet företag kan det vara nog, men vill man vara säker på att få något helt unikt och gjort av någon som verkligen kan loggor, då bör man kliva upp en prisnivå.

image 8981241 13131856 - Billiga loggor
På Fiverr kan man lätt hitta en billig logga

Vem skall göra loggan?

Det första man måste göra är att registrera ett konto på Fiverr.com, det tar några minuter högst. Sedan är det bara attanvända menyerna för att hitta fram till graphic design -> logotypes eller liknande. Väl där är det ganska lätt att se vilka som är prisvärda. Det finns ett tydligt betyggssytem som är de sedvanliga stjärnorna med 1-5 som skala. Det syns även antal “gigs”, dvs hur många gånger personen har sålt en tjänst. Det kan vara värt att kolla vad det står i kommentarsfälten, ibland är de billiga alternativen inte något att ha, trots höga betyg.

Man kan hitta mer än billiga loggor

En logga kan kosta hur mycket som helst, men man kan som sagt hitta billiga loggor online via Fiverr.com som är den i särklass största marknadsplatsen för tjänster på nätet. Det finns naturligtvis mycket fler saker än bara loggor och grafik av olika slag. Exempel är översättningar, artiklar eller programmering. Kanske har du idag en liten bloggWordPress, men har planer på att köpa en egen billig domän och ha kontroll över allt du skriver. Nu är det ganska lätt att installera en blogg, men kanske vill man ha mer än så. Då har man minst hundra olika personer med kunskap kring det verktyg du har valt. Detsamma gäller om du har planer på att bygga en liten webbshop. På Fiverr hittar man i princip det mesta.