Billiga flyg online

av | januari 2, 2019

Hitta billiga flygbiljetter på webben

Om det är någonting som man lätt hittar online så är det billigt flyg. Där man tidigare var tvungen att förlita sig på ett fåtal aktörer, har Internets konkurrens verkligen pressat priserna. Att boka resor på webben är nästan en självklarhet numera. Både paketresor (Charterresor), Hotell och Flyg är billigare än om man går till en traditionell resebyrå. Man kan även spara pengar på att boka attraktioner, hyrbilar, transfer men även mat. Det sistnämnda är nog främst bekvämt: att ha sina restaurangbesök bokade, eller ha ett par matkassar som väntar är väldigt smidigt.

Var finns de billigaste flygbiljetterna?

Det finns massor av sätt att hitta billiga flyg på nätet, antingen genom en specialiserad sökmotor för flyg & resor, eller via en länkportal som handlar om resor & flygbiljetter. Är det bara själva flygstolen man är intresserad av finns det specialister på det, medan andra sajter passar bättre om man söker paket- eller charterresor. Ett par sajter som har ett bra utbud av billiga resor har du här.

Köp billiga flygbiljetter här

TripX har ett stort utbud av charterresor till bra priser, och Supersaver Travel är ännu ett bra alternativ när det gäller billiga flygbiljetter. Båda dessa resesajter har mer än bara flyg, det går även att boka hotell och hyrbil via dem. Det är numera ganska mycket lättare att hitta en billig resa, oavsett om det är skidresor, weekendresor eller en härlig solsemester.

kungen

Andra sätt att resa billigt

Ett annat sätt att hitta billiga resor eller flyg är via så kallade restresor, som ofta blir betydligt billigare än om man hade köpt flyg & hotell var för sig. Ett bra stället att starta på kan vara Boka Restresor som satsar på att lista just restresor & sista minuten flyg.
Störst möjligheter att hitta billiga flyg har man om man skall åka till populära resmål som Thailand eller storstäder som London, Paris eller New York.

flyg solnedgång 2 1024x576 - Billiga flyg online