Billiga farsdag presenter

av | maj 28, 2019
dad 1125002 1920 1024x683 - Billiga farsdag presenter
Fira alla pappor på farsdag

Nu närmar sig farsdag med stormsteg och det kan vara dags att börja fundera på att hitta en bra present åt din kära gamle pappa. Att få inspiration till detta är jobbigt, vi vet. En bok köpte du förra året och ett presentkort är för tråkigt. Vi har själva det här problemet men bestämde oss för att lösa det genom att helt enkelt leta igenom nätet och hitta de bästa farsdag presenterna till just din pappa. Nu kör vi!

Graverad nyckelring:

Att bara ge bort en nyckelring är inte särskilt roligt men om du ger bort en graverad nyckelring blir det genast mycket roligare! På framsidan kan du låta gravera in en fin bild som din pappa uppskattar. På baksidan finns det plats för lite text, kanske ett fint citat eller en liten dikt.

Det allra bästa med dessa nyckelringar är priset. Använder du Bildsmycke kan du få presenten för under 300 kronor, något nästan alla har råd med.

Skägg – den ultimata handboken

Detta är en bok som handlar om just skägg. Här kan din pappa hitta mängder med information om olika typer av skägg men även mycket tips för skäggvård. Perfekt för alla de pappor som gillar sitt skägg. Köp boken här.

Hopvikbart ölglas:

Vem vill inte ha ett ölglas som går att ta med sig precis överallt? Det vill i alla fall vi. Perfekt om man till exempel ska iväg på en picknick eller campingtur med husbilen. Glaset rymmer 40 cl och går att köpa här.

Skäggvård:

Det här är ett helt kit fyllt med olika produkter för skäggvård. Perfekt om kanske du och ett syskon går ihop så att någon köper boken “skägg den utlimata handboken” och något köper det här kitet. Då får käre pappa användning av det han lär sig i boken. Kitet finns att köpa här.

Resekit

Har du en pappa som gillar att resa mycket? Då kan det här resekitet vara en perfekt farsdag present. Kitet innehåller en nackkudde, en ögonmask och ett par öronproppar, allt du behöver för att överleva en lång flygning, speciellt när man börjar bli lite äldre. Du kan köpa kitet här.

Vi har nu nämnt fem olika farsdag presenter som vi verkligen tycker är bra och faktiskt själva funderar på att köpa. Om du inte gillade någon av dessa förslag kanske den här sidan kan ge dig lite mer inspiration? När farsdag sedan är förbi kan det vara dags att börja tänka på julklappar. Då rekommenderar vi starkt denna sida för tips och inspiration.