Billiga märkeskläder online

av | augusti 7, 2019

Märkeskläder är något som i regel är väldigt dyrt, men när man shoppar online kan man ofta köpa samma kläder och märken till ett betydligt billigare pris. Beroende på vilket/vilka märken man söker kan man ibland hitta dessa betydligt billigare online.
Som med de flesta populära produkter får man passa sig för oseriösa aktörer, men vad gäller märkeskläder finns ännu en aspekt på det hela – Piratkopior.

Sajter med billiga märkeskläder

Ett par sajter som säljer märkeskläder billigt, men där man inte behöver fundera på om det är kopior eller ej är Superlove som har ett stort antal märken, eller Bubbleroom som också har massor av varumärken till lågt pris. Stylepit är också en mycket bra sajt för märkeskläder, och orättvist för alla tjejer är att den eminenta klädbutiken Stayhard.se har sitt fokus på märkeskläder för killar.

forfalskade klockor - Billiga märkeskläder online

Kopior av märkeskläder

Har man inga moraliska problem med att köpa en piratkopia, ja då kanske detta är ännu ett sätt att hitta billigare “märkeskläder”, men man får vara beredd på att kvaliteten inte håller samma klass som med “riktiga” märkeskläder. Kopior är i regel löjligt billiga, så för vissa kanske det är värt den besparingen. I synnerhet om man letar kläder till en baby eller andra barn kan piratkopior göra sitt eftersom dessa kläder ändå blir för små väldigt fort.

Äkta märkeskläder inte fullt lika billigt


Vill man inte ha kopior så får man vara beredd på att betala något mer, men det finns fortfarande pengar att spara om man handlar online istället för i vanliga butiker. Som vanligt beror de låga priserna på minskade kostnader för företaget när de slipper butikskostnad, personalkostnad etc. Detta gör att man verkligen kan köpa billiga märkeskläder online, ofta till betydligt lägre pris.
Kläder är dessutom en produkt som varierar otroligt i pris i olika länder, så hittar man en sida från utlandet som säljer de märken man söker, då kan man göra en riktigt bra affär.