Billig musik online

av | augusti 31, 2019

Musik på nätet – Billig streaming

När man tänkte på musik online för några år sedan, var det många som associerade det med nedladdning och pirater. Numera är det snarast Spotify man tänker på, men det finns faktiskt laglig – och billig – musik att hitta online via just nedladdning. Man har ett par olika alternativ för att hitta musik på nätet; Antingen letar man upp en bra online butik som säljer billiga cd skivor, eller så hittar man en onlineshop som säljer musik via nedladdning. Det om de tjänster man normalt använder inte har artisten eller skivan man söker efter.

Kikki Danielsson är musik

Kikki Danielsson är lätt att hitta på exempelvis Ginza. Observera att Kikki här agerar exempel och på inga vis har kommit till skada under tillverkningen av detta inlägg. Om just Kikki-Kikki Danielsson finns är oklart, men den genre som är uppkallad efter henne finns. Billigt billigt. Nu kollat; det finns.

Kikki ar musik - Billig musik online
Kikkis musik

MP3 där man saknar Internet

De flesta nedladdningsbara låtar och CD skivor var tidigare i mp3-format och fungerade utmärkt i alla spelare. Det gick även utmärkt att bränna dessa låtar på CD skiva för att ha i bilen eller där man inte har möjlighet att använda onlinetjänster.

Webbradio ett annat billigt alternativ

Det finns även andra sätt att ta del av mer udda musik online. Webbradio har både vuxit i popularitet, för att sedan bli näst intill en antik raritet. Men på exempelvis Shoutcast kan man hitta massor av radiokanaler meed musik av alla sorter – helt gratis. Spotify är ett hyfsat välkänt fenomen för de flesta, där kan man förstås lyssna på massor av musik, även här helt gratis om man står ut med lite reklam.