Billiga Blu-Ray online

av | augusti 31, 2019

Hitta Blu Ray billigt på nätet

När man går ut på nätet och letar DVD- eller Blu Ray-skivor har man antagligen försökt hitta filmen man söker på ett flertal andra sätt redan. Det finns alltjämt ett ganska stort utbud av Blu Ray. Även om blue ray knappt hade hunnit bli populärt när streamingtjänsterna slog igenom, är det en hel del utav oss som ändå har en Blu ray-spelare i hemmet. Men numera är det inte alla som vet vad Blu ray är, så läs gärna på innan du köper en skiva. Det är en god idé oavsett om du köper den online eller ej. Man bör naturligtvis även ha tillgång till en blu ray spelare, vilket kan tyckas självklart men som ändå bör förtydligas. Både spelare och filmer finns på exempelvis Netonnet, och Webhallen har ett par väldigt billiga blu ray-spelare i sitt utbud.

En allt ovanligare logga

Blu Rays logga ser man strax under detta, den är alltmer sällsynt. Loggor är å andra sidan lätta att hitta billigt online, strax under femtiolappen som lägst. 

Blu ray loggan

Blu Ray vs. DVD

Blu ray hade bättre ljud/bild kvalitet jämfört med DVD, men kostade även lite mer än än vanlig skiva. Var man filmentusiast kunde det dock vara väl värt pengarna, och köpte man många filmer i taget kunde man ibland spara in en slant på frakt etc. Det fanns dessutom ett fåtal billiga Blu ray att få tag på, men inte i närheten av det utbud som fanns för DVD eller VHS.

Ladda ner eller streama

Det sista alternativet man har är att ladda ner, eller streama filmen direkt till sin dator för att slippa all extern media. Det finns lagliga alternativ så man behöver inte bli kriminell bara för att ladda ner en film eller lite musik. Numera är det färre och färre som fildelar olagligt, det är en positiv effekt av streaming.