Billiga MMORPG

av | september 2, 2019

Hitta nätets billigaste MMORPG

Att man hittar MMORPG spelen online är ingen överaskning, MMORPG står ju för Massive Multiplayer Online Role Playing Game, så det finns bara på nätet. Det finns många olika MMORPG’s, men det mest omtalade är nog WoW – World of Warcraft. Innan WoW så var MMORPG spelarna betydligt färre och koncentrerade till folk som spelat rollspel när de var yngre. Nu, och ända sedan WoW lanserades, har publiken växt ordentligt och banat väg för nya online spel.

EG eller Everquest kickade bakdel

MMORPG och månadskostnad

Det finns många sidor som handlar om dataspel i allmänhet och MMORPG’s i synnerhet, så att hitta information om alla olika spel är ingen konst. Det svåra är istället att veta vilket spel man skall välja. De flesta – om inte alla – MMORPG använder sig av prenumerationer, det kostar alltså en slant varje månad att spela dessa spel. Prislappen varierar, men är ofta någonstans kring hundralappen eller strax över det. Det finns billiga mmorpg också, men få väljer spel utifrån det ändå. Det är andra delar av spelet som är intressant, inte sällan vill man spela mmorpg tillsammans med sina vänner och köper då samma spel som dem. Det finns även MMORPG’s som TV-spel, som Xbox och Playstation, men det är främst på vanliga datorer dessa spel spelas.

Gratis spel på nätet

Är man ute efter gratis online rollspel, då finns det också, men trots ett par populära alternativ håller de inte måttet om man inte gör köp i själva spelet. Då är det inte längre gratis, och det är dessutom “pay to win”, det vill säga att den som spenderar mest får stora fördelar i spelet. Att spela ett mmorpg på nätet är oftast något som tar mycket tid och inte sällan är det kantat av frustration över medspelare eller spelet i sig. Att någon då betalar för att bli ännu bättre än vad all den tiden gett gör många spelare arga, och det är sällan receptet för ett spelföretag att bli stora och framgångsrika. Så de mmorpg som är gratis är sällan bra nog, men som tidsfördriv kan de passa utmärkt.