Billiga PS3

av | augusti 31, 2019

Playstation 3 billigt på nätet

PS3 är en numera föråldrad modell av Playstation som i princip inte säljs nya någonstans. Istället har PS4 blivit den modell man numera spelar på om man håller sig till just Playstation. För alla typer av data- och TV-spel finns Netonnet, men även Webhallen att kolla på. Det finns flera konkurrenter, varav den största är Xbox One. Även då PS3 var  modernt var största konkurrenten Xbox, då med beteckningen 360. En uppstickare var Nintendos Wii som var först med spelkontrollen med sensorer inbyggda. Det möjliggjorde en annan typ av spelande, ett mer aktivt sätt att spela Tv-spel vilket gjorde stor succé initialt.

PS3 som var hett för många år sedan

Köpa PS3 idag 

PS3 kan, precis som med XBOX 360 och Wii, hittas billigt som attan online och då framförallt begagnat. Det är en äldre modell och är betydligt troligare att hitta på Tradera än i vanliga butiker. Ofta finns det till begagnade PS3 en extra bonus i form av en mängd spel som medföljer. Köper man spelen ett och ett blir priset ett helt annat, men man väljer å andra sidan varje spel själv. Är det billiga PS3-spel som är målsättningen är det tillsammans med konsolen som är det som ger lägst pris per spel. Ibland säljs även flera spel samtidigt, det kan också bli väldigt billigt per spel räknat. 

Billiga TV-spel lätt att hitta på nätet

Det finns utöver PS3 många andra typer av TV-spel att hitta, framförallt begagnat. Är det inte specifikt ett PS3 man söker, utan kanske ett billigt nöje till sommarstugan, då har man en uppsjö av alternativ. Det gäller i mångt och mycket även om man söker spel till sitt Playstation 3.

Ett stort utbud av spel till PS3

Precis som med mycket annan föråldrad teknik så finns det massor att få tag på om man inte är ute efter något väldigt specifikt. Vissa samlare vill exempelvis endast ha obrutna förpackningar på spelen eller något vanligare allt extramaterial som kom med boxen. 

En reaktion på “Billiga PS3

  1. Pingback: Billiga dataspel på nätet - Billigt online

Kommentarer inaktiverade.