Billigt löshår online

En sak som ofta är väldigt dyrt är skönhetsprodukter. Nu är det inte bara smink man kan hitta billigt online, utan även annan skönhetsvård. Löshår – med eller utan clips – hör inte till det vanligaste inköpen, men det brukar vara otroligt dyrt när man väl skall köpa. Köper man istället sitt löshår på Internet hittar man det i regel för en lägre prislapp. Tänk bara på att billigt löshår inte alltid är av kalaskvalitet, så söker man efter det löshår man vill ha mer permanent bör man se till att vara noga med att välja sidor som är välkända eller åtminstone känns seriösa. Man kan alltid besöka CDON och se hur deras utbud ser ut, har man tur finns det löshår att köpa till lågt pris och bra kvalitet. Andra bra sajter att besöka då man är på jakt efter hårförlängning är:

  • Hairsale.se som har ett brett sortiment av hårvårdsprodukter
  • Tigoo har även de en hel del att erbjuda vad gäller hår- och hudvårsprodukter

Att köpa löshår från utländska sajter

Om man inte har bråttom kan man med fördel leta efter löshår på utländska sajter, då ofta kallade “hair extensions” eller ibland “hair clip-ons”. Det finns exempelvis på Ebay och Amazon, men med bara ett par sökningar på Google hittar man många sajter som säljer hårförlängning till billiga priser. På utländska sajter är det än viktigare att väga pris mot förväntad kvalitet eftersom det kan vara svårare och/eller dyrare att returnera varan om man inte är helt nöjd. Fraktkostnaden är även det en parameter att ta hänsyn till, detsamma gäller leveranstiden. Vad gäller frakten kan man självklart spara pengar genom att se till att köpa fler produkter på samma gång och från samma sida. Det gäller oavsett om det är flera uppsättningar av hair extensions eller om man samtidigt hittar andra prisvärda skönhetsprodukter. Exempelvis är schampon och balsam som passar just löshår smart att köpa samtidigt.

Köpa löshår i butik

Om man nu mot förmodan inte hittar billigt löshår på Internet, ja då får man snällt bege sig ut och leta upp en butik som säljer billigt löshår och kolla vad det kostar där. Utbudet är naturligtvis beroende av var i Sverige man bor, och är självklart bättre i storstäderna än i de mindre städerna runt om i landet.

Löshår hos frisörer och skönhetssalonger

Ett bra tips utöver att titta i flera olika butiker är att även gå till ett par olika frisörer och skönhetssalonger för att se var man kan hitta det bästa och billigaste priset på hårförlängning. På både skönhets- och frisörsalonger finns även fördelen att man kan få hjälp att sätta fast det. Det är naturligtvis inte gratis, men behöver inte alltid vara så dyrt som man kan tro om man gör det i samband med att man köper själva löshåret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *