Billiga tågbiljetter online

Billiga tågbiljetter online

Nuförtiden kan man hitta tågbiljetter betydligt billigare än tidigare om man är lite flexibel. SJ har börjat sälja sina tågbiljetter via Tradera, så har man tur hittar man en billig tågbiljett till rätt destination och rätt datum.

När man skall hitta billiga tågbiljetter – eller vilka billiga resor billiga resor som helst – är ledorden tålamod och flexibilitet. Att hitta biljetter exakt den tid man söker är vanligt om man vill ha resan så billigt som möjligt, men det är inte omöjligt.

Vad gäller tågbiljetter så har man ju inte så många olika alternativ om och när man skall åka inrikes. Skall man resa på annat sätt – med bil eller flyg – kan man i regel hitta betydligt fler alternativ, men just tåg är ju ganska SJ:igt även om allt fler aktörer. Under sommarmånaderna är Sverige ett tämligen trevligt land att semestra i, men många väljer ändå att resa utomlands för att vara säkra på att få en ordentlig solsemester.

Billiga tågbiljetter online

Tågluffa och Interrail

De flesta som reser utomlands väljer att flyga, men det är tämligen populärt att tågluffa (även om Corona har gjort det mycket svårare). Planerar man sin resa rätt är de flesta sträckor något som ingår i Interrail-kortet, natutrligtvis beroende på var man bestämt sig för att resa.