Billiga smycken online

av | augusti 11, 2019

Var köper man billigast smycken?

De flesta smycken är bra lämpade för att köpa online, men för vissa typer av smycken – exempelvis ringar – måste man veta vilken storlek man skall köpa. Detsamma gäller förvisso både armband och halsband, men de storlekarna är betydligt mer förlåtande än ringar. En något för stor ring kommer bara att trilla av, medan ett något för långt halsband fungerar utmärkt. En sida värd att besöka är Vardagssmycken som trots vad man först tror är en bra sajt att hitta billiga smycken på. De har inga flashiga smycken i äkta material som guld, det är mer åt det vardagliga hållet som namnet antyder. Ett annat mer klassiskt tips är Guldfynd som har bra priser. En annan traditionell är Albrekts Guld som också har en hel del snygga, men billiga smycken.

Billiga smycken, eller diamanter...


Vissa smycken – exempelvis förlovningsringar – beställer man ofta från kataloger, så skillnaden mot att beställa online är minimal. Dessutom är smycken ofta billigare online än hos en vanlig juvelerare, en liten bonus kan tyckas. Precis som med klockor och andra accessoarer är det värt att leta en stund extra om man sker det bästa priset. Smycken finns i alla prisklasser, och ofta hittar man liknande smycken till lägre pris.

Matchande smycken och smyckesset

6 par hoops - Billiga guldörhängen

Ibland kan man hitta billiga sets med t.ex. örhängen som på bilden. Ibland hittar man på så vis smycken till priser som få kan matcha i vanliga butiker. Glitter är förvisso representerade både på land och online, och där finns det en hel del billiga smycken. Men nog hittar man liknande smycken billigare online, det är så många sajter att välja band.

Fördelarna med att handla smycken online

Bortsett från de billiga priserna är den största fördelen med att handla smycken online att man har all tid i världen. Letar man efter smycken för att matcha vissa festkläder så har man dem i närheten, enkelt och smidigt. Man slipper alla människor, all trängsel och all kö. Nackdelen är att man inte får prova eller ens känna på smycket, men de flesta sajter erbjuder gratis frakt om man handlar över ett visst belopp. Så det är inte så farligt om man vill skicka tillbaka sådant som ej passar.