Billiga blu ray online

Billiga blu ray online

När man letar filmer online har man ett par olika alternativ. Bortsett från de självklara streamingtjänsterna återstår några andra vis att hitta film på nätet. Antingen så köper man en DVD, en blue ray skiva eller – hugaligen – så köper man ett gammalt VHS-band. Även om blue ray har hunnit både bli tämligen populärt och sedan utkonkurrerat av streamingtjänster är det inte alla som ens vet vad det är. De utav er som har en befintlig blu-ray-spelare kanske redan har ett bibliotek av filmer och full kunskap kring skillnader i bildkvalitet. Numera finns hyfsat billiga blu ray-spelare att köpa, men ett gott råd är att läsa på om tekniken innan du köper en blue ray-spelare. Man bör naturligtvis ha en blue ray spelare, vilket du finner under kategorin elektronik.

Blu ray på nätet

Blu ray filmer har bättre ljud/bild kvalitet jämfört med DVD, men kostar även lite mer än en vanlig DVD-skiva. Är man filmentusiast kan det dock vara väl värt pengarna, och köper man många filmer i taget kan man spara in en slant på frakt etc. Det finns dessutom billiga Blu ray filmer att få tag på, men inte av samma utbud som DVD eller VHS som ofta säljs för småpengar på t.ex. Tradera. Eftersom många filmer och serier är svåra att få tag på via streaming eller andra betaltjänster på nätet är faktiskt Blu Ray’s och DVD’s det enda alternativet att hitta sin favoritfilm.

Det sista alternativet man har är att ladda ner filmen direkt till sin dator för att slippa all extern media. Det finns lagliga alternativ så man behöver inte bli kriminell bara för att ladda ner en film eller lite musik.